ONZE DIENSTEN

Biogas asset scan

Een complete scan van de installatie, met onder andere een biologie scan, het controleren van de technische staat (inclusief gascamerainspectie) en een administratie en boekhouding controle.

SERVICE & ONDERHOUD SCAN

Ook wel eens het gevoel dat uw service en onderhoud beter en voordeliger kan?
Via een grondige scan brengen wij de technische staat van de installatie in kaart en kunnen wij achterstallig onderhoud vaststellen en kostbare stilstand voorkomen. Als onafhankelijke partij hebben wij toegang tot meerdere service aanbieders waardoor u flexibel blijft in uw eigen bedrijfsvoering.

HAALBAARHEIDSONDERZOEK

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling, financiering en realisatie van projecten. Wij begeleiden de haalbaarheidsstudie voor uw project en investering. Wij kunnen u tevens ter zijde staan bij de financiering van uw project.

GVO VERKOOP

Samen sta je sterker dan alleen. Via het door ons ontwikkelde “energie cluster”; het gezamenlijk aanbieden van energie (elektriciteit, groen gas) en GVO’s staat u sterker en haalt u meer uit deze bron van inkomsten.

BEDRIJFSVOERING

Door onze ruime ervaring met de bedrijfsvoering van Biogasinstallaties in binnen- en buitenland, bent u bij ons aan het juiste adres voor ondersteuning. Een efficiënte, soepele en gezonde bedrijfsvoering is waar het in basis om draait.

BIOLOGIE

Net als elk ander levend organisme, presteren de bacteriën in een vergister ook het beste onder ideale omstandigheden. Een vaak onderbelicht onderwerp is de biologie van een installatie. Echter is iedere installatie en voeding uniek en daarmee de biologie van een installatie ook. Wij staan u bij met raad en daad bij eventuele storingen en bij het voeren van uw installatie.

VERGUNNINGEN

Wij hebben het merendeel van de vergunningen en bestemmingsplannen van alle in Nederland gebouwde installatie gerealiseerd. Regelgeving veranderd en wordt complexer. Wij onderscheiden ons door actuele kennis en een grote ervaring op dit onderwerp.

SUBSIDIES

Exploitatiesubsidies zoals de SDE+ maar ook investeringssubsidies en fiscale regelingen zoals de EIA, VAMIL en MIA zijn belangrijke onderwerpen in de exploitatie en realisatie van een installatie. Deze trajecten hebben onze experts al vele malen doorlopen. Zij kennen alle kneepjes van het vak en voeren dit complexe traject graag voor u uit. Voor advies, haalbaarheidsonderzoeken, aanvragen, begeleiding en afhandeling van subsidietrajecten kunt u met een gerust hart bij ons terecht.

CERTIFICERING

Het goed, tijdig en correct bijhouden van de verschillende soorten certificeringen wordt vaak ervaren als een vervelende en tijdrovende klus, die daarnaast wel eens vergeten wordt. Wij voeren dergelijke trajecten al jaren uit voor een groot deel van de bestaande installaties in Nederland. Laat u niet verassen, meld u aan.

G-LIJST ANALYSE

Als er producten van de bijlage Aa gevoerd worden, die vallen onder de G-lijst. Dan moet bij dit specifieke product een G-lijst analyse gemaakt worden. Zonder deze G-lijst analyse loopt u namelijk het risico gekort te worden op uw subsidies.

STIKSTOFSCAN

Berekening van de totale uitstoot van het bedrijf, bij een hogere stikstof uitstoot van 0,00 mol/ha/jr op een bepaald natuurgebied is er een Wnb vergunning nodig.

OPSTELLEN VAN EEN RI&E EN EEN EVD

Dit document is verplicht vanuit de Arbowetgeving, zodra er sprake is van gasexplosiegevaar, nevelexplosiegevaar of stofexplosiegevaar.